Vind jouw perfecte trouwjurk

bijzonder anders beter

De Justin Alexander voorjaar- en zomercollectie 2018 is gebaseerd op 1950's and 1960's silhouetten. Moderne stijlen, matte kant en gedurfde zwarte accenten zijn subtiele maar toch opvallende details.

JUSTIN ALEXANDER SIGNATURE
signature2Signature  

Unieke kralenpatronen, borduurwerk en opvallende silhouetten, bepalen de Justin Alexander Signature 2018 collectie. Deze jurkjen zijn perfect voor de bruid die de hoofden wil laten draaien wanneer ze haar entree maakt.

LILLIAN WEST
lilianLillian West

Deze lente en zomer 2018 is de meest boho chique collectie van Lillian West! Van handgemaakte kant- en klokmouwen tot bloemenprints en vloeiende rokken. Deze collectie is trendy, romantisch, en comfortabel om te dragen.

SINCERITY BRIDAL
sinceritySincerity bridal

De Sincerity 2018-collectie introduceert twee nieuwe prachtige kleuren: Misty Rose and Lavender Blush. Tule en organza rokken met hemels kant, paardenhaar en applicaties bieden een klassieke, romantische look.

SWEETHEART
sweathart2Sweetheart

De Sweetheart 2018-collectie combineert het beste in moderne schoonheid. Prachtige rokvormen, diepe v-halslijnen en 'cutouts', voor bruiden die een trendy stijl voor een goede prijs zoeken.