Vind jouw perfecte trouwjurk

bijzonder anders beter

trouwevent 4 nov 2018

Heb jij trouwplannen? Ben je ten huwelijk gevraagd? Of ken jij iemand die gaat trouwen? Mis dan deze super leuke én zeer inspirerende Trouw-Event niet. Bij Juwelier de Slag in Olterterp op zondag 4 november 2018 van 11.00 tot 17.00 uur.  Gedurende de hele dag zijn er doorlopende modeshows van Bruidshoeve Charlotte.

Jij komt toch ook?

JUSTIN ALEXANDER
 

SINCERITY
SIN SS19 Cover Photo G 44054Sincerity

De Sincerity 2019 collectie toont een bruid en een bruidegom die de liefde vieren op een leuke, romantische en elegante manier. De locatie in Barcelona blijkt waardig voor een sprookjesachtige bruiloft, perfect in overeenstemming met de sierlijke, op prinsessen geïnspireerde jurken van deze collectie. De beelden vangen de geest van onze Sincerity bruid - een moderne, jonge vrouw die haar huwelijk op een traditionele, romantische manier wil vieren, maar ook waarde hecht aan plezier en geniet van het feest van de liefde.

Bruiden zullen zich ongetwijfeld identificeren met deze Sincerity bruid, die leeft van het moment waarvan ze heeft gedroomd sinds ze een klein meisje was. De bruid en bruidegom foto's laten een gevoel van ontspannen romantiek zien, het vangen van de gelukkige en zorgeloze momenten die elke bruid op haar trouwdag verlangt. In ware romantiek imiteert het paar een Romeo & Julia-moment terwijl de bruidegom zich over het balkon buigt om de bruid te kussen. Sommige foto's tonen liefelijke bloemenmeisjes gekleed in Sweetie pie-jurken  die de schattigheid van de bruiloft spelen.

SWEETHEART
SWG FW18 11036 Cover Photo G 1080x608Sweetheart

De Sweetheart 2019 collectie - Simply Sweet!