Vind jouw perfecte trouwjurk

bijzonder anders beter

homeRomantisch kant, uitgesproken strass, of basic stijlvol? Ontdek onze sfeervolle bruidshoeve met een verrassend breed aanbod van mooie merken.

Let the fun begin

Stap binnen met een open mind. Je kunt jezelf wel in een enorme Sissi-jurk gedroomd hebben, het gaat erom dat ook in real-life het plaatje klopt. Durf ook eens iets heel anders te passen, je zou jezelf kunnen verrassen… Welke stijl je ook kiest, als jij er maar in straalt.

Gezellig en goed

Geniet van de ruimte en de ontspannen romantische sfeer. Als enthousiaste vakvrouw vind ik het ontzettend leuk om jou alle tijd en aandacht te geven. Daarom werken we op afspraak. Neem je iemand mee? Nodig dan een familielid en/of vriend(in) uit die snapt wat jouw stijl is, en die jouw mening het allerbelangrijkst vindt. 

Bingo en best mogelijk dat ie hier of daar nog net effe anders kan. Gea prikt een paar ouderwetse spelden en de coupeuse zorgt dat ie als gegoten zit. Tot slot kom je natuurlijk nog even doorpassen.

Van top tot teen

Je kunt bij ons terecht voor een ‘losse’ trouwjurk en dat is prima. Wil je het plaatje compleet maken? Kijk, pas en kies naar hartelust uit lingerie, schoenen, sieraden en haaraccessoires. Handig.

Wanneer?

Ongeveer een half jaar voor je trouwdatum is perfect. Als jouw maat besteld moet worden dan duurt dat ongeveer drie maanden. Heb je nog maar twee maanden? Geen paniek, je kunt gewoon komen passen. We hebben veel in huis.

Er is meer, veel meer…

Op ons gezellige trouwplein zijn diverse zaken gevestigd, die net als wij werken op afspraak. Je vind er o.a. herenmode, fotograaf, beauty- en kapsalon. Wil jouw verloofde ook nog een kostuum? Bij Bruidegom Sonnega kan hij shoppen voor de mooiste match.